Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

En blikkenslager du kan stole på

Brug for hjælp i en fart? Vi har en blikkenslager der er klar til at rykke ud med det samme, hvis vandhanen drypper, toilettet løber eller tagrenden lækker.

Ingen opgave er for stor eller svær, lille eller ubetydelig for P.G. & Søn. Vores blikkenslagere løser alt fra dryppende vandhaner til installation af fjernvarme, nybyg og totalløsninger på badeværelser. Vi har allieret os med Engelgaard VVS teknik A/S, som er højt specialiserede blikkenslagere.

Altid den bedste kvalitet og service

Kundetilfredshed er alfa og omega for os, og det er ikke for sjov, når vi siger, at vi kan løse enhver blikkenslageropgave. Du er bl.a. sikret følgende, når du gør forretninger med os:

Høj Faglighed

Vha. konstant efteruddannelse af vores blikkenslagere sørger vi for, at de altid er opdaterede med den nyeste viden på blikkenslagerområdet.

Grundighed

Vi prioriterer alle opgaver (store som små) ens og leverer altid høj kvalitet og entusiasme i blikkenslagerarbejdet.

Hurtig udrykning

De små eller akutte opgaver løser vi prompte – vores serviceteam står nemlig klar til at hjælpe dig døgnet rundt, hvis du har brug for hjælp, råd eller vejledning. I langt de fleste tilfælde kan vi rykke ud samme dag, du ringer. Det er nemlig vigtigt at akutte skader løses hurtigt, før de udvikler sig til større (og bekostelige) problemer.

Du kan naturligvis også få brug for hjælp i weekenden (toilettet kan jo også godt begynde at løbe på en søndag), men i så fald er der ingen grund til panik. Vi rykker ud alle dage – også i weekenden. Og det kan godt være, det kun tager os få timer at skifte din vandhane, men til gengæld får du 5 års garanti.

Meget mere end bare blikarbejde

Vi har mange års erfaring i VVS, blikkenslagerfeltet og et utal af andre håndværksområder. Ja, for at det ikke skal være løgn, har vi faktisk samlet 50 års erfaring i håndværks- og servicebranchen under ét tag. Vi kan derfor også yde blikkenslagerarbejde som del af en større entreprise, f. eks i forbindelse med opførsel af et nyt badeværelse. Ved at hyre os til hele entreprisen kan du spare både tid og penge.

Der er ikke den opgave, vi ikke kan klare

Vi har kloakautorisation og gode samarbejdsaftaler der sikrer, at vi kan lave og nybyg og levere totalløsninger i alle størrelser og afskygninger. Du kan kort sagt være sikker på, at vi har den fornødne erfaring til at løse enhver blikkenslageropgave på den bedste og mest effektive måde.

Vi er desuden medlemmer af Dansk Byggeris byggarantiordning. Det er din sikkerhed, hvis noget går galt.

Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 20 94 02 22, hvis du vil høre mere om vores blikkenslager- og VVS-service. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud på blikkenslagerarbejdet via vores kontaktformular.
20940222