Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

BYG GARANTIORDNING – DET ER DIN GARANTI

P.G. & Søn er medlem af Danmarks mest omfattende garantiordning: Dansk Byggeris Byg Garantiordning.

Det betyder bl.a., at P.G. & Søn udelukkende gør brug af markedets bedste materialer som altid lever op til de danske certificeringskrav. Det betyder OGSÅ, at du får en garanti på selve opgavens udførsel; vi foretager nemlig kvalitetssikringer af vores arbejde under hele byggeforløbet. Efterfølgende – når opgaven er løst – modtager du en mappe med dokumentation for arbejdets udførelse og et garantibevis.

Og det bedste af det hele: Byg Garantiordningen får du fuldstændig gratis hos os!

Har du råd til at vælge håndværkere uden garanti?

Det ses desværre alt for ofte, at små firmaer, der ikke har en garantiordning, udfører forkerte konstruktioner og vælger at lade kunden i stikken, hvis der opstår problemer.

Og det er ikke blot varm luft, vi lukker ud: en undersøgelse foretaget af Byggeskadefonden for nylig viste, at 80 % af alle nylagte tage har alvorlige fejl eller mangler, og at hele 30 % burde lægges om, fordi manglerne medfører skader på huset og problemer med indeklimaet (læs evt. følgende indlæg på vores søsterside.

At vi er medlemmer af Dansk Byggeris Byg Garantiordning, er din sikkerhed i tilfælde af eventuelle fejl og mangler.

Et økonomisk sikkerhedsnet

Hvis uheldet er ude og der er fejl og mangler ved dit byggeri, er Byg Garantiordning dit økonomiske sikkerhedsnet. Ordningen dækker nemlig med op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag i 5 år efter arbejdet er færdigt.

Byg Garantiordningen er kort sagt en ordning der hjælper dig og os til at skabe det resultat, du ønsker dig – og som sikrer dig, hvis det alligevel går galt.

20940222