Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Førsteklasses elektrikerarbejde

Driller kontakterne og ledningerne? Er strømmen gået? Så er du kommet til det rette sted. P.G. & Søn Aps har nemlig styr på alt fra installationsteknik til kommunikationsteknik i dit hjem.

Med vores brede elektrikererfaring kan vi ordne alt fra stærk- og svagstrømsinstallationer til belysning, varme, IT, anlæg og reparationer.

Det kan være farligt at rode med el-installationerne i hjemmet (selv for den dygtige gør-det-selv-mand), og vi ser helst ikke, at du kommer til skade eller laver fejl der senere kan blive dyre at rette op på. Derfor rykker vores elektrikere hurtigt ud alle ugens dag (næsten altid samme dag, du ringer), og vi kan kontaktes døgnet rundt.

Høj kundeservice er alfa og omega for os

Vi har en målsætning der går på, at vi skal være kundernes foretrukne entreprisevirksomhed i ejendomssektoren. Det har vi tænkt os at opnå ved altid at gøre vores bedste med udgangspunkt i følgende dyder:

Grundighed

Vi udfører altid kvalitetsarbejde – uanset opgavens karakter. Ingen opgave er for lille, for stor eller for specifik. Vi sørger for at være på forkant med den tekniske udvikling indenfor elektrikerfeltet, så vi altid kan levere størst mulig kvalitet i arbejdet.

Tilfredshed

Vi garanterer konkurrencedygtige priser på elektrikerarbejdet, og vi går ikke, før alle ledninger sidder, som de skal og alle installationer virker. Vores elektrikere er ikke akkord-lønnede, så de laver ikke sjuskefejl. Vores ekspertise og mangeårige erfaring indenfor elektrikerfeltet er din garanti.

Punktlighed

Vi udviser altid den største respekt for vores aftaler. Det betyder, at vi altid møder op til tiden og overholder tidsplanen. Du skal aldrig bekymre dig om ubehagelige ekstraregninger, når du laver forretninger med os.
Vi kan lidt af hvert

Vores elektrikere har fuldt kendskab til de forskellige love og regler for de forskellige installationer, og de rykker hurtigt ud, hvis dine varme- og belysningsinstallationer driller eller dine hårde hvidevarer, f. eks køleskabet eller vaskemaskinen, sætter ud. Vi er allieret med SB Automatik ApS & T.J. Transmission, som er højt specialiserede elektrikere.

Vi kan trække kabler, lægge rør og opsætte stik, så du ikke skal risikere liv og lemmer med stød og spændinger.
Vi er desuden medlemmer af Dansk Byggeris byggarantiordning – det er din sikkerhed, hvor noget (mod forventning) går galt.

Få elektrikerservice som del af en større entreprise og spar penge

Vi leverer altid høj kvalitet og god kundeservice i elektrikerarbejdet – uanset opgavens størrelse og karakter. Men fordi P.G. & Søn er en af Danmarks førende entreprisevirksomheder, kan vi snildt tage os af hele entreprisen i forbindelse med dit byggeri. Vi sørger for optimal koordinering og kommunikation på byggepladsen, så det hele kommer til at glide bedst muligt. Du sparer desuden både tid og penge ved at hyre alle håndværkerne inkl. elektriker fra ét sted.

Kontakt os døgnet rundt på tlf. 20 94 02 22, hvis du vil have råd og vejledning eller ønsker at høre mere om vores elektrikerservice. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular.
20940222