Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Energioptimering af hus – Sådan gøres det

Vidste du, at man kan spare rigtig mange penge på el- og varmeregningen ved en energioptimering af huset? Hos P.G. & Søn kan du få foretaget en gratis og uforpligtende energivejledning – vi tilbyder bl.a.:

  • En topprofessionel gennemgang af dit hjem af en certificeret energivejleder fra P.G. & Søn – det er helt gratis og uforpligtende!
  • Et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på energioptimering af dit hus med udgangspunkt i din boligs unikke forhold!
  • Hurtig udrykning! Hvis du kontakter os i dag, kan vi sende en energivejleder hjem til dig allerede i morgen!

Vil du have del i dette unikke tilbud? Så kontakt vores døgnservice på tlf. 2094 0222 – så sender vi en energivejleder hjem til dig i morgen!

Herunder kan du læse lidt mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvorfor det er en fordel at energioptimere huset.

Certificerede energivejledere hos P.G. & Søn

Alle energivejledere hos P.G. & Søn er certificerede fra Teknologisk Institut og sendes løbende på diverse efteruddannelser, kurser mm. Det sikrer, at vores energivejledere altid er up to date med den nyeste viden om energioptimering af hus og kan finde ud af at bruge markedets mest avancerede måleudstyr. Derfor kan de altid med stor præcision fastslå, hvor du kan nedbringe dit energiforbrug.

Det tager typisk en dygtig energivejleder 1-2 timer at gennemgå huset fra kælder til kvist, hvor han bl.a. undersøger vinduespartier, varmeanlæg, isolering af vægge, loft og kælder mm.

Energioptimering af hus har mange fordele

Fordelene ved at få en energioptimering af huset er mange, f. eks:

  1. Store besparelser! I langt de fleste tilfælde kan det svare sig økonomisk at investere i energioptimeringer – det gælder i særdeleshed, hvis du bor i et hus af ældre dato, da de typisk har en ringere isolering.
  2. Lavere CO2 udslip! Ved at energioptimere huset kan du nedbringe dit Co2 udslip markant og derved gøre dit til at hjælpe miljøet.
  3. Bedre indeklima! Ved at installere bedre udluftnings- og ventilationsforhold i huset kan du få et langt bedre indeklima – til gavn for hele families helbred. Indeklimaet er helt sikkert vigtigere, end du tror. Læs bl.a. om et godt indeklima her.

Planlægger du alligevel en ombygning eller renovering? Så kan du lige så godt få en gratis energivejledning- og optimering oven i hatten!

Energivejledningen – skridt for skridt

Så nemt er det at få energioptimeret huset:

  1. Du kontakter os på tlf. 2094 0222. Over telefonen aftaler vi et tidspunkt, hvor vores energivejleder kan komme forbi og gennemgå dit hus. Denne gennemgang tager typisk en time eller to.
  1. Energivejlederen analyserer resultater og målinger. Herefter laver han en oversigt over mulige energiforbedringer. Denne oversigt får du tilsendt over mail. Når du har set oversigten, står vi til rådighed, hvis du har spørgsmål mm.

 

  1. Til sidst får du tilsendt et skriftligt tilbud. I dette tilbud fremlægger vi konkrete løsninger og forslag til energiforbedringer i en prioriteret rækkefølge. Vores tilbud er uforpligtende, og du kan sagtens bare udvælge nogle punkter på listen, hvis du ikke føler økonomien rækker til den bedste løsning.

Og hvad hvis energivejlederen ikke finder fejl eller muligheder for forbedringer? Ja, så har du naturligvis vores professionelle ord på, at dit hus er i optimal energimæssig stand.

Ring til vores beredne personale døgnet rundt på 2094 0222, hvis du vil høre mere om energioptimering – vi glæder os til at hjælpe dig!

20940222