Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

P.G. & SØN – EN ALSIDIG ENTREPRENØR

Hvis du kender en smule til vores firma, ved du sikkert allerede, at P.G. & Søn er en alsidig entreprenør der har et ben solidt plantet i rigtig mange håndværksdiscipliner?

Ved at indkøbe det mest moderne udstyr og ved at efteruddanne vores medarbejdere – så de altid har de bedst mulige forudsætninger for at leve op til dine forventninger – forsøger vi at være på forkant med udviklingen i håndværksbranchen. Alt sammen i overensstemmelse med vores vision.

Vores største styrke

Næsten 50 (!) års erfaring i håndværksbranchen – sammen med vores brede kompetencefelt – betyder, at vi har de nødvendige forudsætninger for at koordinere mange håndværkere på den samme byggeplads.

Derfor kan vi tage os af HELE entreprisen vedr. dit byggeri. På den måde sparer du penge og besvær; du undgår tidsplaner der skrider, forvirring, stress og spekulationer over dit og dat. At omsætte DINE ønsker til konkrete løsninger er vores speciale. Og at undgå problemer i byggeriets mange faser, er noget, vi har øvet til hudløshed.

Husk: vi har samlet 50 års erfaring under ét tag – og de står til din frie afbenyttelse døgnet rundt! Når du kontakter os, putter vi dine ønsker ned i konkrete tilbud, hvor der er taget højde for alle udfordringer undervejs i byggeprocessen.

Vi forsøger stadig at blive bedre

50 år i branchen kan virke som meget lang tid. Men selvom vi er sikre på egne evner, er vi også ydmyge ift. at lære nyt. Igennem vores kundekommunikation forsøger vi f. eks hele tiden at dygtiggøre os selv ved at tage din kritik til efterretning.

Det er nemlig ikke tom luft, når vi siger, at vi lytter til vores kunder.

Hvorfor vente? Kontakt os allerede i dag – allerede nu – på tlf. 20 94 02 22 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde eller få et konkret tilbud på dit projekt.
20940222