Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Guide til rensning og polering af terrazzogulv

Terrazzogulve er både smukke og praktiske. De er helstøbte, hvilket betyder, at du slipper for upraktiske fuger på badeværelset, hvor skidt og sæberester kan hobe sig op. Ydermere er de utroligt nemme at gøre rene, da de har en glat overflade. Såfremt du behandler dine terrazzogulve korrekt fra starten af, vil du kunne have stor glæde af dine gulve mange år frem i tiden.

Behandling af terrazzogulve

Du bør med jævne mellemrum behandle og rengøre dit terrazzogulv med natursæbe. På den måde sikrer du dig et overskueligt vedligeholdelsesarbejde, da overfladen fortsat bliver ved med at være modstandsdygtig overfor skidt og snavs.

Skulle det ske, at der opstår kalk- og rustpletter på dit terrazzogulv, så er der ingen vej udenom en afslibning af gulvet. Hvis der er tale om lette kalkbelægninger, kan du selv prøve at få dem væk med en skuresvamp eller med vandslibepapir. Hvorimod, hvis der er tale om mere genstridige og kraftige kalkaflejringer, kan du med fordel lade professionelle fagfolk tage sig af rensningen og poleringen.

Professionel hjælp til rensning og polering

Hos P.G. & Søn har vi mange års erfaring med polering og rensning af terrazzogulv, og vi kan derfor uden tvivl være behjælpelige, hvis dit terrazzogulv trænger til en kærlig hånd.

Med en grundig overfladeslibning bliver dit gulv som nyt igen. Selve slibningen udføres med sandsten og rigelige mængder af vand. For at sikre det bedste resultat, vil de områder, der kræver ekstra detaljesans, blive taget med fint sandpapir. Denne type behandling fjerner effektivt alle kalk-og rustpletter og kan også med fordel bruges til at få rester af maling af dit terrazzogulv.

Kontakt os

Hvis du ønsker hjælp til rensning og polering af dine terrazzogulve, så står vi klar med professionel hjælp og rådgivning. Vi hjælper både med vedligeholdelse og reparation, så uanset hvilken udfordring du står med, så kontakt os i dag.

20940222