Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Få en gulvbelægning der også er smuk om 10 år

Drømmer du om en ny gulvbelægning? Er du træt af at kigge på det gamle støvede gulvtæppe dag ud og dag ind? Så er du kommet til det rette sted. P.G. & Søn tilbyder nemlig smukke og funktionelle gulvbelægningsløsninger der passer til enhver smag.

Vi har et stort udvalg af gulvbelægninger til billige priser. Vi har mange års erfaring, og vi kan hurtigt og effektivt lægge dit gulv, så det bliver en fornøjelse at kigge og gå rundt på – hver dag.

Gulvbelægning med kvalitet og service i højsædet

Du er altid sikret den smukkeste og mest funktionelle løsning der spiller bedst muligt med dit hjems indretning og komposition og dine egne ønsker, når du hyrer os til gulvbelægningen. Vi tilbyder nemlig:

Stor erfaring

Vi har rigtig mange års erfaring med gulvbelægninger i alle afskygninger, og det kommer dig til gode. Vi lytter nemlig til dine idéer og ønsker, og bruger vores store erfaring til at komme med forslag til forbedringer.

Bedre tilbud

P.G. & Søn er en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder, og derfor kan vi tilbyde lidt ekstra. Vi kan f. eks ordne din gulvbelægning som del af en større entreprise. På den måde er du sikret den billigste, smukkeste og mest funktionelle løsning.

Omhyggelighed

Ingen opgave er for stor eller lille, svær eller ubetydelig for os. Vi behandler alle vores kunder ens, og vi går til alle opgaver (store som små) med den samme entusiasme. Vi er desuden medlemmer af Dansk Byggeris byggarantiordning – det er din sikkerhed.

Få et godt tilbud i dag

Uanset størrelsen af dit projekt sørger vi for at omsætte dine ønsker til konkrete og billige tilbud der tager højde for alle udfordringer. Du kan kontakt os døgnet rundt – også i weekenden – på telefon 2094 0222.

Vi rådgiver dig gerne – helt uforpligtende – om valg af gulvbelægning. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud på din gulvbelægning via vores kontaktformular.

Hvilken gulvbelægning skal jeg vælge?

Der er mange gode fordele ved at vælge et træ- eller laminatgulv. De er lette at vedligeholde, de samler ikke støv som gulvtæpper, og de er meget rengøringsvenlige.

Det massive trægulv

Det massive trægulv er en oplagt gulvbelægning der givet et levende gulv med en sublim slidstyrke. Vi sørger for, at dit gulv bliver meget modstandsdygtigt mod pletter med lakering, olie- eller sæbehandling. Det kan selvfølgelig ske, at gulvet bliver misfarvet som følge af mange års slid i f. eks køkkenet, men i så fald kan vi komme ud og slibe det ned og behandle det, så det bliver, som fik du en helt ny gulvbelægning.

Laminatgulvet

Et laminatgulv er til dig der ønsker en vedligeholdelsesfri gulvbelægning som i udseende ligner det massive trægulv. Selvom laminatet er et kunstprodukt har det nemlig et meget naturtro udseende og fordelen er naturligvis, at det kun behøver almindelig støvsugning og gulvvask.

Du kan få en gulvbelægning i massivt træ eller en gulvbelægning i laminat i hele huset – bortset fra badeværelset. Det giver et fantastisk indtryk af harmoni og ro i hjemmet, når gulvbelægningen er ens i de fleste af husets rum.

20940222