Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Hjælp til badeværelsesrenovering København

Bor du i København og ejer du et gammelt og slidt badeværelse, som du ønsker hjælp til renovering af, så kan du med fordel søge hjælp hos P.G. & Søn. Vi har mange års erfaring med badeværelse renovering i København, og vi kan derfor uden tvivl være behjælpelige med at realisere dine drømme om et nyt og moderniseret badeværelse. Vi påtager os gerne hele entreprisen og vi kan hjælpe dig med alt lige fra idefasen til selve udførelsen.

Idefasen

Selve idefasen, hvor indretning og planlægning fastlægges, er både sjov og udfordrende. Der er uendeligt mange ting, som skal tages stilling til – alt lige fra udgaver, mærker og modeller til materialer og farver skal vælges. Her er det vigtigt, at man træffer de rigtige beslutninger for således at sikre, at slutresultater bliver personligt, smukt og funktionelt.

I denne fase kan det være rart med råd og hjælp fra en professionel, som har prøvet det før. Vi kan sikre, at det endelige resultat bliver som ønsket, så både æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. Ydermere kan vi gøre selve beslutningsprocessen nemmere, da vi kan hjælpe dig med at visualisere det endelige resultat med avancerede plantegninger. På den måde sikrer du dig, at du træffer de rigtige beslutninger inden, byggeprojektet påbegyndes.

Udførelsen

Vi varetager alt lige fra el, vand og varme til selve bygningskonstruktionen – og vi sikrer selvfølgelig, at alt udføres i overensstemmelse med de gyldige lovkrav. På den måde undgår du at skulle planlægge dig ud af at få både murere, VVS-folk, malere og elektrikere på besøg.

Vi sørger for at holde dig ajourført, så du hele tiden ved, hvor langt vi er med byggeprojektet, og vi sikrer, at tidsplanen holder, så dit nye badeværelse står klar til den aftalte tid.

Kontakt os

Ønsker du professionel hjælp til at renovere dit badeværelse i København, så er vi de rette personer til jobbet. Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

20940222