Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Hvordan laver man terrazzogulv, og hvad koster terrazzogulv?

Hvis du sidder inde med spørgsmålet: Hvordan laver man terrazzo til gulve? Så kan du med fordel læse med her, hvor vi vil gennemgå hele processen – lige fra selve blandingen til støbningen af gulvet.

Blandingen af terrazzo

Terrazzo består af cement, vand og marmorskæver. Mængden af marmorskæver afhænger af, hvor tæt man ønsker, at granitten i gulvet skal være. Når først, blandingen er klar, udlægges den på et fast underlag. Herefter slibes gulvet således, at skærverne bliver synlige på ca. 50-60 % af overfladen.

Selve blandingen af terrazzo er forholdsvis enkel. Det vigtigste er, at du gør dig nogle grundige overvejelser om selve materialevalget. I dag kan man nemlig fremstille terrazzo i mange forskellige farver og mønstre – kun fantasien sætter grænser.

Er det meningen, at du skal støbe et helt nyt gulv, har du mulighed for at vælge frit på alle hylder. Du kan f.eks. vælge blå og grå marmorskæver, hvis du ønsker et moderne udtryk. Derimod, hvis du skal reparere dit eksisterende terrazzogulv, er det selvsagt vigtigt, at du bruger en blanding, som ligner den, som i forvejen er i gulvet.

Støbning af terrazzogulve

Selve støbningen af terrazzogulvet kræver grundighed og omhu. Det er derfor en god ide at få professionelle fagfolk til at varetage denne opgave, hvis du ønsker det optimale resultat. På den måde sikrer du dig, at dit terrazzogulv bliver støbt korrekt og du slipper for furer, som kan samle snavs og fugt.

Kontakt en professionel fagmand

Det sidste, men vigtigste spørgsmål, som du nok sidder inde med er: Hvad koster terrazzogulv? Dette afhænger i høj grad af, hvor mange kvadratmeter gulv, du skal have støbt. Men hos P.G. & Søn er du garanteret et godt og skræddersyet tilbud – uanset størrelsen på dit projekt!

Hvis du ønsker at spare rigtig mange penge, kan du derfor med fordel kontakte os. Vi står altid klar med professionel hjælp til en fordelagtig pris.

20940222