Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Hvad kendetegner godt elektrikerarbejde?

Godt elektrikerarbejde kommer til udtryk, når elektrikeren udfører et projekt sikkert og professionelt, uden problemer, og inden for den aftalte pris og tid. Når du som privatperson hyrer en elektriker, så skal du kunne stole på, at vedkommende ved hvad han laver – at han kan sit kram. Når valget skal falde, skal du derfor sørge for at han/hun er autoriseret og har den rette erfaring til at udføre opgaven. Hvis han/hun ikke er en autoriseret elektriker, dækker forsikringen ikke, hvis der skulle opstå problemer, og dette kan i sidste ende komme til at koste dig dyrt.

Hvad kan en elektriker hjælpe dig med?

En elektriker kan hjælpe dig med at trække kabler til nye installationer, foretage ændringer på de faste installationer og installere udendørsafbrydere eller stikkontakter, som er ting du efter lovgivningen ikke selv må lave.

Selvom det er ting, du gerne selv må give dig i kast med, kan elektrikeren dog også sagtens hjælpe dig med opsætning af lamper og andre el-apparater samt montering af afbrydere og lysdæmpere. Har du ikke erfaring med disse ting, er det en god idé at overlade arbejdet til en fagmand.

Udover faglige kompetencer, har en elektriker i mange tilfælde også en bedre forståelse for æstetik i forhold til lamper og lys end den gennemsnitlige dansker har. Og en elektriker kan samtidig også give dig de helt rigtig forslag til, hvordan du kan få lige det udtryk eller den løsning som du ønsker.

Når du laver elektrikerarbejde selv

Er du ikke selv uddannet elektriker, er der nogle ting du skal være opmærksom på, før du kaster dig hovedkulds ud i et projekt. Du skal være opmærksom på, at der selvfølgelig er en masse ting du godt selv må lave, men at der er mindst lige så mange ting, du ikke selv må røre ved. Hvis du laver noget, som du ifølge loven ikke selv må lave, så vil forsikringen ikke gå ind og dække, hvis der skulle opstå en skade. Derfor skal du huske på, at det altid er lidt af et sats at udføre arbejdet selv, og at det i stedet er en rigtig god idé, at hyre en elektriker, når du har opgaver, der skal løses.

Uanset hvilken opgave du måtte stå over for, kan du med fordel kontakte os hos P. G. & Søn. Vi udfører førsteklasses elektrikerarbejde, og kommer gerne med et tilbud på de opgaver du skal have udført.

20940222