Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Kloakarbejde du kan stole på

Lugter dine afløb slemt? Er faldstammerne stoppede? Så er du kommet til det rette sted. P.G. & Søn har nemlig tilknyttet en autoriseret kloakmester.

Det betyder, at vi kan udføre alle former for kloakarbejde, og ikke nok med det: vi rykker ud samme dag, du ringer. Vi ved nemlig udmærket godt, hvor uudholdeligt det kan være, når det begynder at lugte af kloak i huset. Derfor sørger vi for at fikse dit kloakproblem på få timer..

Kloakarbejde med tillid og ansvar

Du er altid garanteret følgende, når vi udfører dit kloakarbejde:

Erfaring

Intet kloakarbejde er for stort eller svært, lille eller ubetydeligt for os. Vi har kompetencerne, maskineriet og erfaringen til at påtage os selv de største og mest indviklede opgaver, men vi går til enhver opgave med samme entusiasme – uanset opgavens størrelse.

Omhyggelighed

Vi tager os altid den tid, tingene tager, selvom vi arbejdet effektivt. Vores kloakmester er ikke akkord-lønnet, så du kan være sikker på, han ikke går, før det hele fungerer, som det skal.

Tillid

Kloakservice bygger på din tillid til kvaliteten af kloakmesterens arbejde som arbejder i det skjulte med rørene. P.G. & Søn ApS er bevidste om dette ansvar og garanterer, at vi ALTID leverer kvalitet – vores rør holder altid i mange år.

Vi kan lidt af hvert

Kloakservice er et bredt felt der dækker over mange forskellige ting. Hos P.G. & Søn ApS kan vi heldigvis lidt af hvert og giver gerne hele dit kloaknet et grundigt eftersyn, når vi alligevel er i gang. Vi klarer f. eks.

Højtryksspuling/slamsugning

Vi har både store og små slamslugere der passer til enhver opgave. Ingen opgave er for vanskelige, og vi kan fjerne alt fra fedtaflejringer til rødder, udfældninger, gummiringe osv.

Udrensning eller reparation af faldstammer

Det kan næsten ikke undgås, at faldstammer forstoppes på et eller andet tidspunkt som følge af sæbe, kalk og fedtrester der sætter sig på rørsiderne. Jo tidligere man får hentet hjælp til rensning af faldstammerne, jo lettere, billigere og hurtigere bliver det at rense dem. I langt de fleste tilfælde kan problemet klares med en hurtig højtryksspuling, så det er bare med at ringe til P.G. & Søn, hvis din faldstamme viser tegn på forstoppelse.

Tømning af septiktank

Det er beskidt, besværligt og endda farligt arbejde at tømme en septiktank, hvis man ikke har det rette udstyr. Vi sørger for at dit affald bliver tømt det rigtige sted. Og vi yder altid lidt ekstra, når vi tømmer din septiktank. Her spuler vi dræn, ledning til hus og afgang fra tanken, når vi alligevel er i gang – uden at det koster ekstra.

TV-inspektion af kloaknettet

Vi benytter det mest moderne udstyr på markedet til at lave kontrolinspektioner af dit kloaknet. Med en grundig kontrol af dit kloaknet kan du komme eventuelle problemer i forkøbet – det kan godt betale sig.

Stoppede afløb

Det kan næsten ikke undgås, det der med stoppede afløb. Fedt-, sæbe- og madrester sætter sig i rørene over tid, hvilket medfører forstoppelse, og man kan også komme til at hælde fedt, kaffegrums, hår eller stearin i vasken. I ethvert tilfælde handler det om at få udbedret problemerne hurtigst muligt, før de udvikler sig. Tøv derfor ikke med at kontakte os (link til kontakt side), hvis dine afløb viser symptomer på forstoppelse.

Vi samarbejder med to kloakservice firmaer, som er højt specialiserede i deres fag, Kloagger A/S og Lyngholm Kloak.

Vi tager os af hele entreprisen

Det kan godt være, at kloakarbejdet ikke er det arbejde, du skænker flest tanker, når der skal bygges eller anlægges nyt i dit hjem, men det er ikke desto mindre en af de vigtigste opgaver i ethvert nybyggeri.

Det kan være både dyrt og besværligt, hvis du hyrer håndværkerne fra forskellige steder. Du risikerer, at de går i vejen for hinanden, at tidsplanen skrider og udgifterne stiger. P.G. & Søn ApS er imidlertid en af Danmarks førende entreprisevirksomheder indenfor håndværkere og ejendomsservice, og vi har årelang erfaring i at koordinere mange håndværkere på en byggeplads (link til kernekompetencer). Vi kan professionelt, billigt og effektivt tage os af såvel kloakarbejdet som alle andre aspekter af din entreprise – til glæde for dig og din pengepung.

Kontakt os døgnet rundt

Vi har stor indsigt og ekspertise i kloakarbejdet, men vi er også medlemmer af Dansk Byggeri med tilhørende Byg Garantiordning (internt link til Dansk Byggeri artikel). Det er din sikkerhed og garanti for høj kvalitet i kloakarbejdet – hver gang.

Du kan kontakte os døgnet rundt på telefon 20 94 02 22, hvis du har brug for hjælp eller vil høre mere om vores kloakservice. I de fleste tilfælde kan vi rykke ud samme dag, du ringer (også i weekenden), hvis du har et akut problem.Du kan også indhente et uforpligtende tilbud pvia vores kontaktformular.

20940222