Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Køkkenmontering København

Behov for hjælp med køkkenmontering?

Gør køkkenet til mere end bare endnu et rum i huset! Gør køkkenet til et samlingspunkt for familien; til et sted hvor glade minder skabes og historier fortælles.

Lad P.G. & Søn føre dine køkkendrømme ud i livet med en hurtig og professionel køkkenmontering. Vi garanterer bl.a.:

  • Hurtige og professionelle køkkenmonteringer! Det er ikke sjovt at stå uden køkken i længere tid, men med næsten 50 år i branchen kan vi garantere en hurtigere montering end vores konkurrenter – uden at gå på kompromis med kvaliteten! Ingen håndværkere går, før alle skuffer glider perfekt.
  • Muligheder for unikke løsninger! Hos P.G. & Søn finder vi altid frem til de smukkeste og mest funktionelle løsninger i fællesskab med dig. Og hvis du har særlige ønsker/drømme – f.eks udvidelse af dit køkken – har vi evnerne til at imødekomme dem.   
  • Københavns billigste løsning på din køkkenmontering! Ved at samarbejde med HTH og Vordingborg Køkken – to af Danmarks største og dygtigste køkkenselskaber – er du altid sikret de bedste tilbud på din køkkenløsning.

Udlev dine køkkendrømme – kontakt os allerede i dag på tlf. 2094 0222

Herunder kan du læse lidt mere om, hvad vi kan tilbyde

Få økonomisk sikkerhed med vores byggarantiordning

Mange års erfaring med køkkenmontering, entreprenørarbejde i bygge- og anlægsbranchen og kundeservice garanterer, at der ikke er det tilbud, vi ikke kan matche eller den kvalitet og service, vi ikke kan overgå. Hos P.G. & Søn finder du Københavns bedste køkkenmonteringer – med garanti!

Men hvis uheldet alligevel er ude – eller du af anden grund ikke skulle være tilfreds med vores arbejde – får du naturligvis pengene tilbage eller gratis ombygning – aldrig ekstraregninger hos os!

P.G. & Søn er nemlig medlemmer af Dansk Byggeris Byggarantiordning (link) – det er din garanti, hvis noget går galt.

Københavns førende entreprenørvirksomhed

En af fordelene ved at gøre forretninger med os, er at vi kan klare ALT vedr. din køkkenmontering. Tit og ofte skal kunderne finde håndværkere fra forskellige firmaer, men hos P.G. & Søn kan vi klare det hele i samme ombæring og derved holde omkostninger nede og tidsplanen kort – og derved give dig et endnu bedre tilbud!

Og vi tilbyder OGSÅ at lave en række unikke tiltag, hvis du har nogle atypiske køkkendrømme. Du drømmer måske om et større køkken? Så evaluerer vi muligheden for at inddrage tilstødende rum!

Gratis rådgivning og sparring med eksperter

Hos os får du desuden gratis og uforpligtende rådgivning om køkkenvalg og køkkenmontering. Vi sender eksperter hjem til dig fra hhv. Vordingborg Køkken og HTH som diskuterer dine muligheder og køkkendrømme med dig. Tit og ofte kan de komme med idéer og forslag der gør din køkkendrøm endnu bedre!

Kontakt os døgnet rundt – hele ugen – på telefon 2094 0222. Så sender vi en køkkenekspert hjem til dig i morgen – vi glæder os til at høre fra dig!

20940222