Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Køkkenrenovering – Forny dit køkken

Søger du assistance til en køkkenrenovering i københavn og omegn, kan vi hos P.G. & Søn tilbyde vores kunder renoveringsløsninger til dit køkken af højeste kvalitet.

Drømmer du om et nyt køkken, der ikke koster en formue? I så fald er du kommet til det helt rette sted. I vores øjne er køkkenet mere end blot endnu et rum i huset; det er et rum med en helt særlig aura, hvor minder skabes og historier udveksles – derfor fortjener det også en opgradering! Hos P.G. & Søn er du garanteret følgende:

  • En billig køkkenløsning! Ved kun at udskifte de dele der er i stykker, nedslidte eller er utidssvarende, holder vi prisen nede og kvaliteten i top!
  • Lynhurtig udrykning og arbejde! Næsten 50 års erfaring betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan klare køkkenrenoveringen på under én dag! Med vores service og effektivitet kan du komme hjem fra arbejde til et spritnyt og opgraderet køkken uden på noget tidspunkt at blive generet af håndværkernes larm!
  • Gratis rådgivning og sparring! Vores professionelle køkken-eksperter fra Vordingborg Køkken og HTH brænder efter at rådgive dig! I fællesskab med dig finder I frem til den bedste, billigste, smukkeste og mest funktionelle løsning!

 

 

Tøv ikke, kontakt os allerede i dag på tlf. 2094 0222 – så sender vi en køkkenekspert hjem til dig i morgen.

Herunder kan du læse lidt mere om fordelene ved en køkkenrenovering fra P.G. & Søn.

En køkkenrenovering sparer dig tid og penge

En køkkenrenovering er et billigere alternativ til køkkenmonteringen, som tit og ofte kan være en dyr affære. Ved en køkkenrenovering udskifter man blot de synlige dele, som f. eks låger, skuffer, vask osv. Man kan dog stadig opnå et fantastisk smukt – og væsentligt billigere – resultat med en køkkenrenovering, og det er den ideelle løsning, hvis du ellers er tilfreds med dit køkkens design og indretning.

Tit og ofte er det jo ikke hele køkkenet, der trænger til en opgradering/udskiftning, men blot nogle få dele. I sådanne tilfælde kan vi hurtigt og effektivt reparere eventuelle skader og ikke mindst give dig en unik mulighed for at spare rigtig store summer.

Kontakt os 24 timer i døgnet

Du kan kontakte vores personale 24 timer i døgnet, hvis du har spørgsmål vedr. vores service. I mange tilfælde kan vi sende en køkkenekspert hjem til dig samme dag, som du ringer, så du hurtigt kan tage dit nye køkken i brug. Tit og ofte kan vi komme med forslag, tiltag og twists, som du ikke selv havde tænkt på, og som gør dine egne idéer endnu bedre!

Kontakt os i dag på tlf. 2094 0222 og hør mere om Københavns bedste, billigste og hurtigste køkkenrenoveringer.

20940222