Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Legepladsinspektion

Legepladsinspektion for børnenes sikkerhed.

Ved at bruge vores ekspertise i legepladsinspektion er du sikret bedst muligt mod ulykker. Det er den daglige leder der har ansvaret. Men ved at lade os stå for legepladsinspektionen og vedligholdelsen tager vi del i det ansvar.

 

P.G. & Søn foretager legepladsinspektioner på alle offentligt tilgængelige legepladser, som anbefalet af DS/EN1176. I den forbindelse udfærdiges en fyldestgørende inspektionsrapport, der i tekst og billeder gennemgår de enkelte redskaber for fejl i henhold til gældende standarder. De forskellige former for inspektioner nævnes herunder.

Årlig hovedinspektion.

Den årlige legepladsinspektion bør foretages af en uddannet legepladsinspektør, med et interval på ikke mere end 12 måneder. Denne inspektion er den mest fyldestgørende.

 

CVC_4896

 

Driftsinspektion.

Driftsinspektionen bør foretages med 1 – 3 måneders interval. Ved denne inspektion gennemgås de enkelte redskabers stabilitet, driftsikkerhed og slidtage.

 

Rutinemæssig visuel inspektion.

Den rutinemæssige visuelle inspektion skal identificere åbenlyse fejl, så som: glasskår, kanyler, hærværk, frihøjder, blottede fundamentsdele og skarpe kanter. På legepladser med intenst brug eller meget hærværk, bør der gennemføres en daglig visuel inspektion.


Installationsgodkendelse.

Installationsgodkendelse af ikke typegodkendte og af typegodkendte redskaber efter montering. Denne godkendelse bør foreligge før penge skifter hænder.
Legepladsinspektion-300x199

 

Rådgivning og konsulentbistand.

Ved nybygning eller renovering af legepladser, yder vi kompetent rådgivning og konsulentbistand.

 

Risikovurdering.

Ved modtagelsen af inspektionsrapporten, opstår der ofte spørgsmål til farligheden af de belyste fejl. Her kan vi lave en komplet risikovurdering af selve legepladsen med redskaber, eller af hele jeres udeareal med trapper, hegne og lign.  Risikovurderingen leveres som en komplet rapport med tekst og billeder.

 

Vedligeholdelse.

Ved at vælge legepladsinspektion hos P.G. & Søn modtager du samtidig med tilbud på rettelse af fejl og mangler samt en fremtidig plan for vedligeholdelsen. Vælger du som kunde at gøre brug af dette tilbud vil du få legepladsinspektionen kvit og frit.

 

Det kan gå tragisk galt. Læs her om den forfærdelige hændelse tilbage i april.

20940222