Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Hyr et malerfirma – og undgå klatter på selvtilliden

Vil du undgå skønhedspletter, helligdage og mange dages hårdt malearbejde?

Malearbejde er blevet gør-det-selv-mandens yndlingsdisciplin, men det er kun den professionelle maler, der har den nødvendige erfaring med forarbejdet, tålmodighed og grundighed til virkelig at få det æstetiske til at spille med en lang holdbarhed.

Hos P.G. & Søn kan du hyre en professionel maler der ved, hvordan han får din maling til at holde i mange år.

Superservice på malearbejde

Vi rykker ud, hvad end du skal have malet væggene, loftet eller træværket. Ingen opgave er for stor og svær eller lille og ubetydelig for os.

Vores malerservice inkluderer:

Omhyggelighed

Malearbejde kræver omhyggelighed og grundigt forarbejde, hvor underlaget renses, slibes og spartles grundigt. Vores malere er alle faguddannede, og de kender til vigtigheden af at være grundige og tålmodige med forarbejdet. De er ikke akkord-lønnede, så de har god tid til at kræse for detaljerne.

Altid god pris

Vi kan få rigtig gode priser på malergrej og malerudstyr. Det er vi rigtig glade for, for det betyder, at vi kan give dig et bedre tilbud på malearbejdet.

Kompromisløs kvalitet

Vi er perfektionister, når det kommer til malearbejde. Lige fra afdækning og forberedelser af fladerne til det sidste penselstrøg, er du sikret høj kvalitet med et særligt fokus på lang holdbarhed og æstetik.

Vi maler – du undgår kvaler

Det er altafgørende for det færdige resultat, at forarbejdet er i orden.

Hvis man sjusker med slibearbejdet og/eller afdækningen, holder malearbejdet typisk ikke ret længe. Vi lægger derfor en ære i kun at arbejde med kvalitetsprodukter samt ALDRIG at gå på kompromis med det besværlige forarbejde.

Vi er desuden medlemmer af Dansk Byggeris byggarantiordning – det er din garanti for et smukt resultat.

Vi tager os gerne af hele entreprisen

Du kan spare både tid og penge, hvis du bestiller malerarbejde som del af en større entreprise, f. eks opførsel af nyt køkken eller nyt badeværelse.

Uanset om du hyrer en maler hos os til en enkeltopgave eller som del af en større entreprise, kan vi garantere professionelt malearbejde med sans for detaljerne. Vi vil gerne give dig et malearbejde der er skønt at kigge på hver eneste dag – og vi går naturligvis ikke, før du er tilfreds.

Søger du en erfaren maler i Rødovre, København eller andre dele af Sjælland, kan vi hos P.G.& Søn være til hjælp.

Vi kan kontaktes døgnet rundt, hvis du har brug for råd og vejledning vedr. vores malerservice eller malerarbejde generelt på tlf. 20 94 02 22. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular
20940222