Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Godt murerarbejde sikrer dit byggeprojekt

I langt de fleste byggeprojekter er det mureren, der er den første på stedet. Det er murerens arbejde, der skaber grobund for det videre arbejde. Derfor er det altafgørende for dit projekts succes, at murerne gør et godt stykke arbejde til at begynde med.

Dygtig murerarbejdskraft kan du få hos P.G. & Søn. Vi har dygtige og erfarne murere, der mestrer alt fra nybyg af huse til de mindste pudsreparationer.

Vi har et solidt fundament af erfaring

Vi bygger vores murerservice på kundetilfredshed. Der er ingen murere der forlader stedet, før du er 100 % tilfreds. Du er garanteret følgende, når du hyrer os til murerarbejdet:

Punktlighed

I samarbejde med dig udarbejder vi en tidsplan, så du hele tiden kan følge med i, hvad der foregår.

Tilfredshed

Vi har en byggeleder tilknyttet alle de projekter, vi påtager os. Byggelederen overvåger alt, hvad der sker under murerarbejdet nøje. På den måde kan vi tage udfordringer og komplikationer i opløbet. Vores murere er ikke akkord-lønnede, så de går ikke, før du er 100 % tilfreds.

Omhyggelighed

Vores murere er blandt de dygtigste i landet. De har tonsvis af erfaring og arbejder hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Murerarbejdet er vigtigere end du tror

Murerfaget er et stort håndsværksfag, der spænder temmelig vidt. Det stiller store krav til murerens færdigheder.

En murer skal mestre en lang række forskellige murer-relaterede discipliner og ikke mindst være i stand til at koordinere med de andre håndværksgrupper på arbejdspladsen, hvis der er tale om et større byggeprojekt. Man får altid den højeste kvalitet og den korteste byggeperiode, når kommunikationen er god.

Vi sørger derfor altid for at holde vores murermandskab opdateret med den nyeste viden og det mest moderne og professionelle værktøj og maskineri. Ingen opgave er kort sagt for stor eller svær, lille eller ubetydelig for os.

Vi kan tage os af hele entreprisen

Det er som sagt altafgørende for dit projekts succes, at kommunikationen og koordinationen mellem de forskellige håndværksgrupper spiller optimalt. Derfor er det en stor fordel, hvis du hyrer os til at tage os af hele entreprisen omkring dit byggeri. Vi har mere end 45 års erfaring i at få tingene til at glide på en byggeplads, så vi kan klare lidt af hvert.

Hos P.G. & Søn ApS kan vi tilbyde vores kunder murerarbejde af høj kvalitet. Søger du en murer i Rødovre, København og omegn samt resten af Sjælland kan vi udføre opgaven til perfektion.

Du kan kontakte os døgnet rundt for at få råd og vejledning om murerarbejde på tlf. 20 94 02 22. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular.
20940222