Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Nem guide til slibning af terrazzo bordplade

En støbt terrazzo bordplade er et meget åbent produkt. Derfor er det afgørende, at den mættes helt op, inden brug og herefter efter behov. Det betyder, at bordpladen kræver løbende vedligeholdelse, hvis man ønsker, at bordet bliver ved med at holde sig flot og smudsafvisende. Til dette, kan du blandt andet bruge plejemiddel, bivoks, specialolie eller en god sæbeblanding.

En velbehandlet overflade er ikke sugende, men skulle det ske, at der opstår kalkaflejringer på dit terrazzo bord, så får du her en nem guide til slibning af din terrazzo bordplade.

Slibning: Gør det selv

Mindre pletter og ujævnheder kan fjernes med sandpapir eller en skuresvamp. Så længe, at pletterne ikke er alt for genstridige, kan du sagtens varetage denne opgave selv. Her er det vigtigt at huske, at bordpladen skal være våd, når den slibes. Efter slibningen behandles bordet med plejemiddel, så overfladen igen forsegles.

Hvis der er tale om mere genstridige og kraftige kalkaflejringer eller ujævnheder, kan du med fordel lade professionelle fagfolk tage sig af nedslibningen.

Slibning – få en professionel til at hjælpe dig

Hos P.G. & Søn har vi mange års erfaring med slibning af terrazzo bordplader, og vi kan derfor uden tvivl være behjælpelige, hvis din bordplade trænger til en kærlig hånd. Uanset om der er tale om en reparation eller genopfriskning af en mat overflade, så står vi klar med professionel hjælp og rådgivning.

Vi har den nødvendige ekspertviden og det rigtige udstyr til at få din ”trætte” bordplade til at fremstå som ny igen. Vi kan desuden tilbyde en yderst fordelagtig pris samtidig med, at vi er effektive og hurtige.

Kontakt os

Hvis du ønsker professionel hjælp til slibning af din terrazzo bordplade, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du blot ønsker at høre mere om vores metoder og udstyr.

20940222