Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Nyt badeværelse i København –
Lækkert og indbydende for hele familien

NYT BADEVÆRELSE – LÆKKERT OG INDBYDENDE FOR HELE FAMILIEN
BOR DU I KØBENHAVN, OG SØGER DU EN VIRKSOMHED DER KAN REALISERE DINE DRØMME OM ET NYT BADEVÆRELSE? ELLER VIL DU HELLERE HAVE MODERNISERET DET GAMLE? SÅ ER DU KOMMET TIL DET RETTE STED. EN INVESTERING I ET NYT BADEVÆRELSE ER NEMLIG EN INVESTERING I LIVSKVALITET, SOM DU VIL GLÆDE DIG OVER I MANGE ÅR FREM – OG VI HOS P.G. & SØN VIL GERNE HJÆLPE DIG.
P.G. & Søn har rigtig mange års erfaring med nybygning og renovering af badeværelser for vores kunder i og omkring Københavns området. Og vi kan også hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning! Vi hjælper dig hele vejen igennem – lige fra den første idé til den sidste finish med kompetent rådgivning og professionel projektstyring.

FÅ ET NYT BADEVÆRELSE DER OPFYLDER ALLE DINE DRØMME – OG MERE TIL

 

Du har måske allerede besluttet dig for, hvordan dit kommende badeværelse skal indrettes? Om det skal være minimalistisk, i en hyggelig landlig stil eller noget helt tredje? Du har måske ladet kreativiteten råde, fundet inspiration i boligmagasiner eller indretningsbøger eller snakket med naboer, venner og familie?
Indretningen og planlægningen af badeværelset er det sjoveste, men også den sværeste proces for mange. Der er nemlig uendelig mange udgaver, mærker, modeller, materialer og farver at vælge imellem og tage stilling til. Og badeværelset skal helst ende ud i noget der er både personligt, unikt, smukt og funktionelt. Derfor kan det nogle gange være rart at få et professionelt indspark!
Hos P.G & Søn kan vi nemlig mere end blot at realisere dine idéer og drømme – vi kan også rådgive om detaljer og forbedringer. Ofte kan vi endda foreslå en mulighed, som du ikke selv havde tænkt på, men som gør din egen idé endnu bedre. Ved at korrespondere med os og udnytte vores knowhow og erfaring i idéfasen kan vi nemlig hjælpe til med at lave et badeværelse der holder stilen hele vejen igennem. Det er den sikreste løsning til at få et badeværelse der er lige så smukt, som det er funktionelt.
Du skal jo helst have et badeværelse, du også er glad for om 5, 10 og 20 år! Og vi er med garanti de helt rette sparringspartnere til formålet.

FÅ VISUALISERET DIT NYE BADEVÆRELSE I KØBENHAVN FØR DU BESLUTTER DIG

Badeværelset er husets suverænt dyreste rum per kvadratmeter. Det er en stor og dyr beslutning at etablere nyt badeværelse eller renovere, og der er rigtig mange ting der skal tages stilling til både før og efter byggeprocessen.
Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig med at visualisere dit nye badeværelse. Vi udarbejder f. eks en avanceret tegning i flere plan der giver dig et godt overblik over, hvordan materialer og detaljer spiller sammen med helhedsindtrykket.

HVORDAN ER REGLERNE FOR BYGGETILLADELSE?

Du behøver hverken søge om byggetilladelse eller anmelde byggeriet til kommunen, hvis du bor i hus og gerne vil renovere dit badeværelse, udvide eller få lavet et helt nyt. Til gengæld skal du overholde de gældende myndighedskrav (læs herunder).

De eneste tidspunkt, hvor du skal søge om byggetilladelse, er hvis badeværelset skal placeres i en tilbygning, et udhus eller et andet rum der ikke er godkendt til beboelse endnu (f. eks et ubenyttet loftsrum).

STORE BYGGEKRAV TIL BADEVÆRELSET

Et badeværelse er et vådrum der dagligt bliver udsat for vand og fugt. Derfor er der strenge krav til materialer og konstruktioner.

Der er også kommet nye regler med det nyeste byggereglement som skal tænkes ind i renoveringen eller installationen af badeværelset. Det gælder f. eks hældningen i gulvet, elinstallationerne og vandinstallationerne. Der er faktisk også meget strenge krav til, hvad man selv må lave, og hvad man skal have autoriserede håndværkere til at udføre.

Man opdeler normalt badeværelset i to zoner: den våde og den fugtige. Det siger næsten sig selv, at den våde zone omfatter de områder af badeværelset der ofte udsættes for direkte vandpåvirkning. Det er dog ikke kun bruseområdet, men også hele gulvet og de nederste 10 cm af alle væggene. I den våde zone skal man anvende særlige materialer samt etablere en helt særlig fugtspærre der forhindrer fugtindtrængning. Det er heller ikke tilladt at anvende maling i vådzonen. Det kan nemlig få store konsekvenser i det lange løb f. eks i form af mug og skimmelsvamp på væggene hvis man ikke vælger de rette materialer til at begynde med. Derfor kan man stort set kun vælge imellem fliser og vinylbeklædning til væggene i den våde zone. I den våde zone er også inventar der kommer i kontakt med drikkevand og som skal være godkendt til formålet.

Den fugtige zone omfatter alle de andre områder i badeværelset, hvor der ikke er direkte kontakt med vand. Der er dog stadig særlige regler der gør sig gældende og som ikke findes andre steder i huset. Der må f.eks ikke være elinstallationer i en højde der er lavere end 170 cm fra gulvet. Det er dog i den fugtige zone, at man har frihed til at være kreativ. Her må man male og være opfindsom med materialevalg til vægge.

Det er naturligvis helt afgørende, at tingene bliver udført ordentligt til at begynde med. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis der senere opstår alvorlige skader som følge af dårlig udførsel.

Du er naturligvis garanteret en fuldstændig stilren og professionel udførelse i overensstemmelse med de gældende regler, når du vælger os til at ordne dit badeværelsesprojekt. Vi har fuldstændig styr på alle regler og forordninger og holder hele tiden øje med ændringer i byggereglementet.

KRAV TIL INDEKLIMAET

Hvis du får etableret et helt nyt badeværelse, eller skal have lavet en omfattende renovering, hvor stort set hele badeværelset rives ud og bygges op, gælder det nyeste bygningsreglement anno 2010. Det stiller meget strenge krav til brug af materialer og opførelse af vådrummet (som nævnt herover), men også til indeklimaet og ventilation. Det skyldes, at der har været rigtig mange problemer med fugt, mug og skimmelsvamp i bygninger der er opført i 1990’erne og 00’erne.

Der skal derfor være naturligt aftræk for den fugtige luft i et enhver installation eller renovation af badeværelse. Det tjener nemlig langt vigtigere formål end blot at fjerne den dårlige lugt efter toiletbesøget.

UDNYTTELSE AF AREALET OG SAMMENLÆGNING MED ANDRE RUM

I ældre bygninger er badeværelserne typisk mindre end i nyere huse. Dengang var badeværelset bare noget man indrettede, hvor der var plads til overs og det var sjældent ret meget.

I dag vil de fleste gerne have mere plads til badeværelset, men det er ikke altid, det kan lade sig gøre f.eks hvis der er tale om en mindre bolig eller lejlighed. Derfor er det helt afgørende, at hver eneste kvadratcentimeter bliver udnyttet optimalt. Og det har vi stor erfaring med hos P.G. & Søn! Hovedparten af vores kunder er nemlig beboere i lejligheder i København. I årenes løb har vi derfor haft rig mulighed for at indrette mindre badeværelser, så de syner af mere.

Vi har også stor erfaring med at gøre et lille badeværelse større ved helt eller delvis at inddrage et eller flere tilstødende rum. Det kan være den perfekte løsning, hvis du ønsker mere plads i badeværelset og har nogle overflødige kvadratmetre ved siden af. Hvis du alligevel er i gang med en større renovering af huset, er det optimalt at svinge mukkerten et par timer ekstra for at udvide badeværelset byggerodet er der jo alligevel.

BADEVÆRELSET MED DIT HELT PERSONLIGE PRÆG

Hvis du har særlige ønsker til badeværelsets indretning, er vi også de rette at komme til. Der er nemlig stort set ikke det, vi ikke kan klare (så længe dine ønsker er inden for fysikkens love). Det kunne f.eks. dreje sig om :

  • Spabad eller jacuzzi nedsænket i gulv
  • Integreret badekar eller bruseniche i matchende stil
  • Indbygning af vaskesøjle
  • Praktisk hængetoilet i stedet for gulvtoilet
  • Touchfree installationer
  • Opførelse af sauna
  • Etablering af gulvvarme

Men det er kun din fantasi der sætter grænser!

Vi har opbygget et knowhow efter næsten 50 år i håndværks- og entreprenørbranchen, som de færreste af vores konkurrenter kan matche. Det betyder, at vi kan klare selv de største og mest komplicerede opgaver. Uanset om du vil have lavet et kedeligt lille 1970’er toilet om til et lækkert og moderne badeværelse, eller vil have noget stort og luksuriøst, kan vi hjælpe med at få omsat dine drømme til virkelighed.

VI ER LIGE SÅ HURTIGE, SOM VI ER DYGTIGE

Vi har bygget og renoveret flere badeværelser end godt er gennem årene, og vores store erfaring og knowhow kommer dig til gode. Det betyder nemlig, at vi som regel kan gennemføre projektet hurtigere end vores konkurrenter. Det er især en fordel, når det drejer sig om opførsel af badeværelser – badeværelset er nemlig ét af de rum, man sværest kan undvære i længere tid.

VI KOMMER PÅ BESØG NÅR DET PASSER DIG

Hvis vi skal byde på opgaven, kommer vi naturligvis forbi for at se dit nuværende badeværelse og for at høre om dine tanker og ideer. Vi kommer helst i den normale arbejdstid, hvis det passer med, at du kan arbejde hjemmefra samme dag. Men i modsætning til mange af vores konkurrenter kommer vi også gerne uden for arbejdstiden, hvis det fungerer bedst for dig.

Besøget bruger vi på at måle op og undersøge en række af de ting, vi skal have styr på for at give dig et så præcist tilbud som overhovedet muligt.

PAS PÅ MED GØRDETSELV

Det er meget forskelligt, hvordan man angriber sit badeværelsesprojekt. Nogle vil helst overlade det hele til fagfolk, men der er også mange der gerne vil være med i processen for at holde udgifterne nede f. eks ved at stå for nedrivningen selv.

Det er også fint nok. Men hvis du vælger at gøre meget selv, skal du bare huske følgende: jo mere arbejde du selv påtager dig i processen, desto større risiko vil der være for, at du selv og håndværkerne kommer til at diskutere, hvem der har ansvaret for fejl og mangler på detfærdige badeværelse.

Og det kan godt blive en dyr fornøjelse at løse sådan en tvist. Det er rigtig godt, hvis du engagerer dig i sit projekt, men du skal passe på med ikke at komme til at træde sig selv over tæerne.

VI PÅTAGER OS HELE ENTREPRISEN

Som tidligere nævnt kræver det stor faglig viden inden for el, vand, varme og sanitet og indsigt i bygningskonstruktion, hvis man skal bygge eller renovere et nyt badeværelse der lever op til de gældende lovkrav.

Derfor bliver du stort set altid nødt til at inddrage mange forskellige håndværkere i arbejdsprocessen. Og alle håndværkerne skal arbejde på et forholdsvis lille areal, hvor de let kan komme til at gå i vejen for hinanden. Et succesfuldt badeværelsesprojekt kræver derfor, at murere , vvsfolk, malere og elektrikere ankommer på de helt rette tidspunkter. Det stiller store krav til projektstyrelsen der skal være nøje planlagt og eksekveret, hvis det hele skal gå op i en højere enhed.

Alt det behøver du dog slet ikke spekulere på som kunde hos os. Vi påtager os nemlig hele entreprisen og koordinerer arbejdet fra start til slut, så tidsplanen holder, og projektet glider, som det skal.

Vi sørger desuden for at engagere dig i dit projekt ved at diskutere alle de vigtige detaljer med dig i lige præcis det omfang, du ønsker det! Byggeprocessen i et badeværelse er kompliceret, og der er ofte mange små ting der er uigenkaldelige eller kostbare at ændre så det er med at få det hele rigtigt første gang!

VIL DU GERNE VIDE MERE OM NYT BADEVÆRELSE ELLER RENOVERING AF DIT GAMLE I KØBENHAVN? SÅ KONTAKT OS PÅ TLF. 2094 0222 – VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!

20940222