Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Nyt badeværelse – spring ud i det

Foråret giver energi til at lave nyt badeværelse

Dagene er blevet længere og lysere, solen skinner og luner os og pludselig får vi fornyet energi til at tage hul på vores projekter i hjemmet. Et af de projekter, som mange boligejere frygter at tage hul på er ofte badeværelset. Men der er intet at frygte, for det behøver slet ikke at være så krævende, som mange mennesker tror.

At forny sit badeværelse kan være en rigtig god investering for det daglige hverdagsliv. Ofte har badet en positiv effekt og indflydelse på vores livskvalitet og velvære. Det er i badet vi får tid til at trække os tilbage fra den travle hverdag og koble af, mens vi varmes igennem og friskes op til igen at møde virkeligheden udenfor. For nogle mennesker er det den bedste start på dagen, mens andre ikke kan finde en bedre måde at afslutte sin på. Vi er allesammen forskellige i vores vaner og rutiner, men fælles for os alle er, at badet er en uundværlig del af vores hverdag.

Design, stil og funktioner?

Der er mange overvejelser forbundet med et nyt badeværelse, og det kan være en spændende del af projektet at finde ud af præcis hvordan dit nye badeværelse skal se ud. Hvordan skal klinkerne være? Hvilke farver skal indgå i designet? Er der nogle funktioner, der er absolut nødvendige for jeres familie?

Hos P.G & Søn tilbyder vi vores kunder at bidrage med vores erfaring, ekspertise og faglighed gennem hele eller dele af projektet. Det kan være en fordel at samarbejde med fagfolk, hvad enten der skal foretages en renovering eller en komplet fornyelse af badeværelset. Vi kan rådgive om om alt lige fra funktionalitet, materialer, indretning – fra det store billede til de små detaljer.

Hvis du sidder med spørgsmål angående et nyt badeværelse eller du gerne vil have et tilbud på et samarbejde med os, er du velkommen til at ringe til på 70 88 24 47 eller benytte kontaktformularen i højre side – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

20940222