Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Nyt køkken fra mere end én producent – P.G. & Søn klarer hele opgaven.

Hvorfor ikke gøre køkkenet til mere end bare et praktisk rum i huset? Hvorfor ikke gøre køkkenet til et samlingspunkt for familien og madlavningen til en fornøjelse? Du har sikkert en drøm om at forandre og forbedre dit hjem? Hvorfor ikke starte i køkkenet?

Køkkenet er jo et af de rum, hvor du tilbringer allermest tid; det er et af de rum der repræsenterer dit hjem og afspejler din personlighed mest. Hos P.G. & Søn har vi en vision: vi vil hjælpe DIG med at realisere DIN køkkendrøm.

Vi guider dig igennem hele processen: lige fra drøm til idé til etablering

Vi garanterer, at vi gør alt, hvad der står i vores magt for at indfri alle dine drømme og mere til. Det gælder uanset, om du drømmer om et minimalistisk, traditionelt eller moderne køkken – vi har erfaring med det hele.

Vi er ikke typerne der stiller forhindringer op. Så længe dine køkkendrømme overholder fysikkens love, kan det meste såmænd lade sig gøre. Ønsker du f. eks et nyt køkken, der er større? Intet problem: Vi kan inddrage tilstødende rum – hvis muligt – så det spiller med helhedsindtrykket.

Hos P.G. & Søn kan vi nemlig trække på mere end 45 års erfaring inden for byggeri og anlæg. Derfor kan vi helt sikkert supplere med idéer der gør dit nye køkken mere funktionelt og smukkere, end du i din vildeste fantasi havde forestillet dig.

Vi leverer hele entreprisen – du sparer penge

Det er ikke sjovt at stå uden køkken i længere tid, og derfor sørger vi altid for at arbejde hurtigt og effektivt. Det gør vi bedst, når vi påtager os hele entreprisen og kan koordinere arbejdet, så håndværkerne ikke går i vejen for hinanden.

Vi har ufatteligt mange års erfaring i kommunikation på en byggeplads, så når du bestiller hele entreprisen hos os, kan du være helt sikker på, at der ikke bliver lavet dumme og unødige fejl. Det sparer dig for både tid og penge.

Flere tilbud sikrer dig den bedste pris

Vi ønsker altid at give dig det bedste tilbud på din køkkendrøm. Derfor samarbejder P.G. & Søn ApS med HTH og Vordingborg Køkken (2 af de største og dygtigste køkkenleverandører i Danmark), så du altid er sikret mindst 2 priser på din køkkendrøm.

5 skridt og voila: du står i dit drømmekøkken

Det kan virke uoverskueligt overhovedet at overveje at få et nyt køkken, men det behøver slet ikke være så svært. Herunder kan du se, hvordan du på meget kort tid kan få etableret dit drømmekøkken:

  1. Diskuter dine drømme og idéer med os (det er gratis og uforpligtende). Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 2094 0222 og få en køkkenekspert hjem til dig.
  2. Vi sender 2 professionelle køkkenleverandører ud til dig som måler op og giver dig endelige priser på dit køkken.
  3. Vi giver dig et samlet tilbud samt en arbejdsplan for montering af dit nye køkken med udgangspunkt i den køkkenleverandør, du vælger.
  4. Du får tilknyttet en byggeleder som er din kontaktperson igennem hele processen. Han håndterer al kontakt og koordinering håndværkerne imellem.
  5. Arbejdet færdiggøres hurtigt, perfekt og effektivt. Du betaler intet, før alle skuffer glider perfekt, og du er 100 % tilfreds.

Høj kvalitet og service er alfa og omega for os

I modsætning til mange større entreprenørvirksomheder er P.G. & Søn ApS fuldstændig afhængige af din tilfredshed. Vi slår os op på, at levere Danmarks bedste kvalitet og service for entreprenørvirksomheder. Derfor gør vi altid alt, hvad der står i vores magt for at du bliver glad og tilfreds med dit nye køkken.

Vi arbejder i en branche, hvor det af og til skorter på kvaliteten. Det vil vi gerne gøre op med, og derfor betaler du først, når arbejdet er afsluttet og godkendt af dig. Vi er desuden medlemmer Dansk Byg Garanti med dertilhørende garantiordning. Det er din sikkerhed for høj kvalitet – hver gang.


koekkenmontering

Køkkenrenovering

Søger du en virksomhed med erfaring inden for køkkenmontering og entreprenørarbejde, kan vi hos P.G. & Søn hjælpe dig med professionel køkkenmontering.

Hos P.G. & Søn kan vi bidrage til dit køkkenprojekt med alt lige fra indledende rådgivning til den færdige montering. Klik ind på vores side og læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig.


koekkenrenovering

Køkkenmontering

Trænger dit køkken til nyt liv? Hos P.G. & Søn kan vi tilbyde vores kunder køkkenrenovering af højeste kvalitet.

Med en køkkenrenovering får du en billig løsning med et flot resultat. På vores side kan du læse meget mere om, hvilke fordele, der følger med en køkkenrenovering, og hvordan vi hos P.G. & Søn kan gøre processen hurtig og effektiv.

 

Du kan kontakte os døgnet rundt på telefon 20 94 02 22 – vi ser frem til at høre fra dig!
20940222