Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Hvem er P.G. & Søn?

P. G & Søn er et entreprenørfirma med store visioner indenfor håndværks-, bygge- og ejendomsservicebranchen. Når vi går på arbejde, er det altid med ét formål: at sikre din tilfredshed! Vi vil nemlig blive ved med at være blandt danskernes foretrukne leverandør af håndværksydelser.

Og det er ikke for sjov, når vi siger, at vi løser enhver opgave til perfektion. Vores håndværkere er udrustet med det bedste og mest moderne udstyr på markedet. Og når det kommer til entrepriseløsninger, som f. eks nybyggeri, etablering af køkken, bad etc., garanterer vi, at du ikke finder bedre eller billigere end os.

Under vores tage finder du Danmarks absolut dygtigste håndværkere, elektrikere, malere, blikkenslagere m.fl. Vores brede kompetencespektrum betyder, at der ikke er den opgave der er for stor og kompliceret eller lille og ubetydelig. Enhver opgave (stor som lille) bliver altid løst med udgangspunkt i vores kerneværdier.

Herunder kan du læse lidt mere om vores historie, hvordan det hele begyndte og hvilken retning, vi bevæger os imod.

50 år i håndværksbranchen – et kig tilbage

Stifteren af P.G. & Søn, Peter Gade, er håndværker af rang og godt på vej til at fejre guldbryllup med håndværkerfaget. Med næsten 50 års erfaring i håndværksbranchen, som selvstændig håndværker, entreprenør og iværksætter, har han set og oplevet lidt af hvert. Peter er i dag manden der kører ud til dig, når du søsætter et nyt projekt, f. eks i form af et nyt køkken, badeværelse eller en helt ny tilbygning.

Begyndelsen

“The price of success is hard work”

Sådan lyder et kendt citat fra Vince Lombardi (amerikansk football coach), som i høj grad fortjener et ”like” fra P.G. & Søn. I hvert fald har det også taget os mange år med hårdt slid og op- og nedture at få stablet firmaet på benene.

Lige nu er HT Håndværkerservice ApS og direktøren Tom Kristiansen ved at overtage P. G. og søn ApS i et samarbejde med Peter Gade. Tom har 40 års erfaring inden for håndværksfaget, og den daglige ledelse af firmaet lægges derfor i kyndige hænder hos ham.

Selvom Tom overtager firmaets ledelse og drift, bliver Peter i foretagendet som konsulent – det sikrer dig den bedste løsning, da den bygger på viden fra de to erfarne mænd.

Kontakt os døgnet rundt

Årelang erfaring, kompromisløs kvalitet, høj kundeservice og fabelagtige tilbud – det er de ting, vi har samlet sammen gennem årene! Giv os lejlighed til at vise, hvad vi kan – så gør du dig selv en tjeneste!

Kontakt vores personale døgnet rundt på telefon 20 94 02 22 – vi glæder os til at høre fra dig!
20940222