Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Råd og vejledning til godt malerarbejde

Det vigtigste råd vi hos P.G. & Søn kan give videre er, at hyre en professionel maler til at udføre det projekt du måtte stå overfor. En professionel maler har alt det grej og værktøj, der skal bruges, når der skal males, og resultatet sidder lige i skabet – hver gang.

Selvom du føler dig som lidt af en gør-det-selv mand, vil vi på det kraftigste fraråde, at du giver dig i kast med at male dine lofter selv. Det er sværere end folk tror, at male et loft, hvis man ønsker sig et resultat, der er både jævnt og flot.

Hurtigt, effektivt og sikkert resultat

Faktisk gælder dette råd ikke kun ved de udfordrende lofter, men ved alle typer af malerarbejde, som man ønsker udført. En udlært maler udfører arbejdet hurtigt og effektivt, så du kun skal bekymre dig om at nyde resultatet. Maleren kommer derudover selv med det nødvendige udstyr, som består af ruller, pensler og maling, som ofte er af bedre kvalitet, end det man selv kan købe i det lokale byggemarked.

Når det kommer til maling, hænger pris ofte sammen med kvalitet. Du kender nok de vægge, som man ikke kan vaske af uden at malingen pludselig sidder på kluden, eller de vægge der får mærker bare man rører ved dem. Dette er nogle af de mest tydelige tegn på, at der er blevet brugt en maling af ringe kvalitet. Dette problem risikerer du ikke i samarbejde med en professionel maler, da maleren ved lige præcis hvilken type maling, der skal bruges på hvilken overflade og desuden også har et godt øje for farver og æstetik.

En maler maler ikke kun

Hvis du står overfor en opgave, hvor du skal opsætte tapet, glasvæv eller filt, så kan en maler også være behjælpelig. Det kan være noget af et cirkus, hvis du selv skal stå med en tapetsering og ikke har erfaring med processen. Det er både svært og tidskrævende, og man skal gerne være mere end én person til, at udføre opgaven. Men hvis du derimod hyrer en maler, så kan du være sikker på, at han/hun har prøvet det før, kan gøre det hurtigt og, at han/hun ender op med et flot resultat.

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, eller modtage et tilbud på en maleropgave, så kan du med fordel kontakte os hos P. G & Søn. Vi vil med glæde hjælpe dig med forskellige slags opgaver inden for branchen.

 

20940222