Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Referencer

Vi har fået udført en gennemgående renovering af vores hus, hvor der blev malet, ordnet gulve, fixet elinstallation, dørkarme/vindueskarme, og vvs. Peter Gade og hans håndværkere var hurtige og effektive. Vi har vitterligt fået en nyt og dejligt hjem – tak Peter!


Anders og Birgitte – Ballerup
Vi oplever ikke længere gennemtræk efter udskiftningen af vinduerne. Det har givet en betydelig reduktion i vores varmeforbrug og vi er overordentlig tilfredse med det arbejde der blev udført.


Peter – Hillerød
Hvor er vi dog glade for de nye gulve, nymalede vægge, og vi kan tydeligt mærke en anden luft efter at ventilationen blev optimeret. Det har i alt været et godt og gedigent arbejde udført af nogle meget flinke håndværkere.


Dronning Caroline Amalies Integrerede Institution – Østerbro
Udskiftningen af faldstammer foregik hurtigere end hvad vi havde forventet. Samarbejdet med Peter Gade var en fornøjelse, og vi skal helt sikkert benytte os af hans ydelser næste gang vi går i gang med noget nyt.


Palæhuset – Østerbro
Efter vores grimme vandskade i hele opgangen var det rart at Peter var god til at tage sig af sagen, og overskueligjorde skadernes omfang, så vi hurtigt kunne komme i gang. Skaderne blev udrettet mere smertefrit end hvad vi havde forventet pga. Peters fulde opmærksomhed under hele forløbet.


Peter Martin – Nørrebro
20940222