Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Terrazzogulve København og omegn

Kunne du tænke dig et lækkert, stærkt og smukt terrazzogulv med varme i gulvet til de kolde vinterdage? I så fald er du kommet til det helt rette sted! Hos P.G. & Søn finder du København og omegns smukkeste terrazzogulve. Vi tilbyder bl.a.:

  • Super gode tilbud! Hos P.G. & Søn er du garanteret gode og skræddersyede tilbud – uanset størrelsen på dit projekt! Og ved at hyre os til hele entreprisen vedr. pålægningen af dit terrazzogulv kan du spare rigtig mange penge!
  • Høj kvalitet – med byggaranti! 50 år i håndværksbranchen, lang erfaring med terrazzo og perfektionisme med stort P er din garanti for et smukt og funktionelt terrazzogulv! Men skulle uheldet alligevel være ude, er vi medlemmer af Dansk Byggeris Byggarantiordning – det er din sikkerhed!
  • Uforpligtende rådgivning og sparring! Vores eksperter står på spring for at gøre dine drømme og idéer endnu bedre! Vi råder om stort og småt, farvevalg, udformning osv., med udgangspunkt i dit hjems indretning – det er fuldstændig gratis!

 

Kontakt os døgnet rundt på tlf. 2094 0222 – så sender vi en ekspert hjem til dig i morgen! Vores kundegruppe kommer hovedsageligt fra området nær København. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig, så ring endelig til os – vi kører også gerne ud til kunder uden for Københavns området.

Herunder kan du læse lidt mere om terrazzogulve samt vores service

Terrazzogulve – smukkere med årene

Tit og ofte oplever man det fantastiske med terrazzogulve, at de bliver smukkere og mere modstandsdygtige med årene – hvis de vel at mærke behandles ordentligt. Ordentlig behandling indebærer f. eks jævnlig behandling og rengøring med natursæbe opløst i varmt vand.

En anden stor fordel ved terrazzogulve er, at de hurtigt og billigt kan repareres, hvis du taber noget tungt, der beskadiger gulvet. Og hvis gulvet bliver mat efter mange års brug, kan det hurtigt friskes op igen med en grundig overfladeslibning. Hos P.G. & Søn har vi altid gode tilbud på reparationer og opfriskninger!

Ved pålægningen kan vi også lave en unik aftale om vedligeholdelse med dig!

Tæt støbning er altafgørende

Et terrazzogulv må IKKE være svækket af furer der kan samle snavs og fugt. Derfor er det afgørende, at terrazzogulvet bliver støbt fuldstændig tæt første gang, hvilket kræver overblik, detaljesans, grundighed og omhu!

Efter støbningen, når gulvet er hærdet, slibes terrazzogulvet jævnt og glat, så det bliver smudsafvisende. Slibningen betyder desuden, at man kan overfladebehandle/forsegle terrazzogulvet, så det i fremtiden bliver hurtigt og nemt at rengøre – uden at bruge skrappe og sundhedsskadelige kemikalier.

Terrazzo er designerens og arkitektens yndlingsmateriale!

Trods sin hårde overflade er terrazzo et relativt fleksibelt materiale som kan anvendes til en masse forskellige formål, f. eks fremstilling af bordplader, krukker osv. Samtidig har materialet en unik slidstyrke, et smukt udseende og mange forskellige farve- og kombinationsmuligheder! Kort sagt: ALT kan lade sig gøre i terrazzo!

Det er tit en god idé at kombinere terrazzo med mosaikker og sten, men alt kan lade sig gøre – ta’ en gratis snak med vores byggeekspert om dine muligheder! Det er et unikt tilbud fra P.G. & Søn!

P.G. & Søn tager sig af hele entreprisen – du sparer penge.

Der er mange aspekter der skal tages i betragtning, når man pålægger og støber et terrazzogulv og der skal trækkes på mange håndværkerfag/kompetencer. For eksempel er der mange krav i forhold til afløb og gulvvarme, der kræver en blikkenslagers og elektrikers kunnen.

Når du bestiller et terrazzogulv hos os, er du garanteret topprofessionel støbning og montering, der dækker alle områder. Med vores årelange erfaring som entreprenørvirksomhed, garanterer vi hurtig, effektiv og billig pålægning af dit nye terrazzogulv hos vores kunder i København og omegn!

Kontakt os på telefon 2094 0222 og hør mere – vi ser frem til at hjælpe dig!

20940222