Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Tips til billig renovering af et københavner badeværelse

Bor du i lejlighed i København, så er du garanteret bekendt med de udfordringer et lille badeværelse kan medføre. Det er praktisk talt umuligt at gå i bad uden at få sit håndklæde og alt andet på badeværelset vådt. Ydermere er det en kamp at stå to mennesker over vasken, og de daglige morgenrutiner kræver derfor både koordinering og grundig planlægning. Er du træt af de udfordringer, som et lille københavner badeværelse medfører, så overvej at investere i et nyt badeværelse.

Det behøver ikke at være dyrt at renovere dit badeværelse. Der findes nemlig mange professionelle håndværkere, som tilbyder billig renovering af badeværelse. Brug derfor den nødvendige tid til at finde den rigtige håndværker, som kan tilbyde dig den rigtige pris!

P.G. & Søn – din prisvenlige løsning

P.G. & Søn har rigtig mange års erfaring med renovering af Københavner badeværelser. Vi hjælper dig med at realisere din drøm om et nyt badeværelse til en fordelagtig pris. Vi besidder en stor faglig viden inden for el, vand og varme samtidig med, at vi har en dybdegående indsigt i lovkrav og bygningskonstruktion – vi kan derfor hjælpe dig med projektet fra start til slut. Vi sikrer, at tidsplanen holder, så du kan få glæde af dit nye badeværelse til den aftalte tid.

Vi imødekommer dine ønsker og behov

Vi sørger for at inddrage dig i projektet ved at diskutere alle de vigtige detaljer med dig. Vores fornemmeste opgave er nemlig at sikre, at du får lige præcis dét badeværelse, som du går og drømmer om. Ydermere hjælper vi dig med at visualisere dit nye badeværelse inden, at vi påbegynder projektet. Ved at udarbejde avancerede plantegninger, får du et bedre indblik i, hvordan de valgte materialer og detaljer spiller sammen. På den måde får du nemmere ved at træffe de rigtige beslutninger på et kvalificeret grundlag.

Kontakt os

Vi er billige, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten! Hvis du ønsker håndværk af en ordentlig kvalitet til den rigtige pris, kan du derfor med fordel kontakte os.

20940222