Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Tømrer Rødovre

 Søger du en erfaren tømrer i Rødovre?

Brug for professionelt tømrerarbejde i Rødovre? Så er du kommet til det rette sted! Hos P.G. & Søn får du Rødovres bedste kvalitetstømrerarbejde. Vi tilbyder bl.a.:

  • Punktlighed! Hos P.G. & Søn overholder vi altid aftaler og tidsplaner! Men hvis uheldet er ude, kan du være helt sikker på, at der ikke dukker ubehagelige ekstraregninger op – så arbejder vi hellere gratis.
  • Høj kvalitet! Ingen tømrere forlader dit hus, før alle hylder sidder, som de skal; før alle skuffer glider perfekt, og før alle dørene spinder! Vores tømrere er ikke akkordlønnede, så de har god tid til at kræse for detaljerne.
  • Tilbud på ALT! Vi forsøger altid at være bedst på pris, kvalitet og service! Det betyder, at der er unikke og skræddersyede tilbud på ALLE opgaver – også hvis du bare skal have sat 3 hylder op i badeværelset! Og hvis du hyrer os til en større entreprise (link til entrepriseartikel), f. eks nybyg af hus, garage e.l., kan du spare rigtig mange penge!

Kontakt os døgnet rundt på tlf. 2094 0222 – så sender vi en tømrer hjem til dig i morgen!
Læs mere

Gratis byggeleder/rådgiver tilknyttet ved større byggeprojekter

Med næsten 50 år i branchen kan vi hjælpe dig med at se gode, smukke og funktionelle løsninger på enhver opgave, og vi er villige til at gå langt for vores kunder!

I forbindelse med større byggeprojekter får du f. eks altid en gratis byggeleder tilknyttet! Han er din kontaktperson under byggeprojektet med det overordnede ansvar for at koordinere arbejdet. Byggelederen sørger også for at sparre med dig, før projektet går i gang. I fællesskab finder I frem til de bedste løsninger – tit og ofte kan han komme med supplerende idéer og forslag der gør dine drømme/idéer endnu bedre!

Står du og mangler en erfaren og professionel tømrer i Rødovre, København eller andre dele af Sjælland, står vores engagerede medarbejdere i P.G. & Søn klar til at hjælpe med dit byggeprojekt.

Lynhurtig udrykning

Hvis der er tale om et akut behov for en tømrer i  Rødovre, kan vi i de fleste tilfælde sende en tømrer hjem til dig samme dag, som du ringer!

Ring til vores døgnservice på tlf. 2094 0222 – vi glæder os til at hjælpe dig!

Vi oplever ikke længere gennemtræk efter udskiftningen af vinduerne. Det har givet en betydelig reduktion i vores varmeforbrug og vi er overordentlig tilfredse med det arbejde der blev udført.


Peter – Hillerød

Vil tilbyder også

Du kan finde os i Rødovre her

20940222