Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Hyr en tømrer med hænderne skruet rigtigt på

P.G. & Søn ser tømrerarbejdet som et delikat håndværk, og vi vil gerne sikre, at dine opgaver bliver udført med tillid, dygtighed og behændighed.

Vores faguddannede tømrere arbejder omhyggeligt og effektivt og med sans for detaljerne – og de sørger altid for at overholde aftalen for at gøre det så billigt som muligt for dig.

Du kan kort sagt være helt sikker på, at der ikke dukker uventede og ubehagelige ekstraregninger op, når du hyrer P.G. & Søn til tømrerarbejdet.

Vi leverer varen

Når du hyrer os til at klare dine tømreropgaver, får du:

Punktlighed

Vores vision er at levere førsteklasses tømrerarbejde som aftalt og til tiden – hver gang.

Omhyggelighed

Med tømrere fra Ejendomsvagten er du sikret omhyggelighed lige fra de første skitser og opmålinger til den sidste finish. Håndværkere må stå model til mange vittigheder om deres arbejdsindsats, men vores arbejdsindsats gør altid vittighederne til skamme. Og vores tømrere er ikke akkord-lønnede, så de har god tid til at kræse for detaljerne.

Tilfredshed

Vores tømrere forlader ikke dit hus, før alle hylder sidder, som de skal, før alle skuffer glider perfekt, og før alle dørene spinder. Høj kundeservice er alfa og omega for os, og vi går ikke, før du er 100 % tilfreds.

Tømrerarbejde der er skræddersyet dine behov

Vi har stor erfaring i tømrerbranchen, og vi sætter en ære i at udføre hver eneste opgave til perfektion. Det gælder uanset, om du skal have bygget et nyt hus eller blot have tre hylder sat op i badeværelset.

Vi kan hjælpe dig med at se funktionelle løsninger på ethvert problem og hjælpe dig med at føre dem ud i livet. Vores vision er, at dit tømrerarbejdet skal være en fornøjelse at se på, når vi er færdige.

Vores tømrere er stensikkert det helt rigtige valg til enhver situation. Vi hjælper også gerne med rådgivning og idéer, hvis du mangler inspiration.

Vi tager os af hele entreprisen

En af vores store fordele er, at vi har samlet mere end 50 års erfaring fra forskellige håndværks- og serviceområder under ét tag.

Vores evne til at koordinere mange håndværkere på samme byggeplads, har gjort os til en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder. Vi forstår kort sagt at levere samlede og konkrete tilbud på ethvert ønske, du måtte have – uanset størrelsen eller kompleksiteten af dit projekt. Søger du en erfaren og kompetent tømrer i Rødovre, København eller andre dele af Sjælland, kan vi hos P.G. & Søn ApS sørge for godt og solidt håndværk.

Vi er desuden medlemmer af Dansk Byggeris byggarantiordning, hvilket er din sikkerhed og garanti for høj kvalitet i arbejdet hver gang.

Kontakt os med det samme for råd og vejledning på tlf. 20 94 02 22. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular.
20940222