Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Trapperenovering i København

Få fornyelse med en trapperenovering

I København vrimler det med trappeopgange, og fælles for dem alle er, at de viser vejen hen til hver vores hjem. Trappeopgangen må derfor gerne være indbydende i dens udtryk både for beboerne i ejendommen, som dagligt vil benytte den, men også for potentielle nye beboere og besøgende. En velholdt opgang viser, at man tager hånd om sin ejendom og sørger for at vedligeholde bygningen. Men efter adskillige år i brug, vil alderen efterhånden sætte sit præg på gulvets træværk og væggenes maling, og opgangen vil kalde på fornyelse og renovering.

Det samme gør sig gældende for trapper i private hjem, som slides godt af de mange fødder, der dagligt løber op og ned.

Søger du en virksomhed i København eller omegn, der kan stille professionelle fagfolk til rådighed og forvandle din ejendom eller boligs trapper fra træt og trist til frisk og moderne, kan vi hos P.G. & Søn tilbyde trapperenovering af højeste kvalitet.

P.G. & Søn har funktionaliteten i højsædet

Inden vi påbegynder et projekt, har vi forinden altid fokus på, hvad rummet skal bruges til, og hvad det kræver af materialerne, vi skal vælge. Det er afgørende at have funktionaliteten for øje i alle de beslutninger, der vedrører projektet, da det er den eneste måde, at vi sikre et godt og holdbart resultat.

Trapper er en meget praktisk del af en ejendom eller bolig. Det er så at sige et gennemgangs lokale, der i høj grad kalder på materialer, der kan modstå lidt af hvert. Det har meget indflydelse på vores valg af gulvbelægning, der skal være nemt at vedligeholde og holdbart. En funktionel trappe bør have materialer, der kan tåle den slitage, der ikke kan undgås, fordi mange mennesker dagligt har sin gang i den – og det sørger vi hos P.G. & Søn at tage højde for inden renoveringen.

Det kan vi tilbyde dig

  • Gode tilbud! Hos P.G.& Søn er du garanteret en fair pris og et skræddersyet tilbud, der passer til netop dit projekt og dets omfang. Vi gør en dyd ud af at levere solide resultater og løsninger til gode priser.
  • Høj kvalitet i al arbejde! Lige så vigtigt, som det er for os at have fair priser, lige så vigtigt er det, at vi altid leverer et produkt af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Vores håndværk repræsenterer vores virksomhed – og derfor er det altid i orden.
  • Uforpligtende rådgivning! Vores virksomhed er sammensat af fagfolk med kompetencer inden for al håndværk, og derfor har vi alle kompetencer i samme hus til at kunne give vores kunder tværfaglig rådgivning.

Vil du gerne have foretaget en trapperenovering i København eller omegn, står vi hos P.G. & Søn klar til at give dig et uforpligtende tilbud og rådgivning til projektet. Vi kan stå for hele renoveringen fra start til slut og sikre et holdbart resultat.
Er du interesseret i et tilbud eller har du spørgsmål til en trapperenovering, så ring til os i dag på 2094 0222 eller benyt kontaktformularen i højre side – så ringer vi dig op.

20940222