Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Vision og værdier

P.G. & Søn er et firma med mange kompetencer, lang erfaring og dygtighed og et exceptionelt servicegen.

Mange års hårdt slid og kompromisløst arbejde har i dag bragt os et stort skridt nærmere vores vision om at sætte helt nye standarder for håndværks- og entreprenørvirksomheder i Danmark.

Visoner og værdier

  • Vi konstant udvider og fornyer vores maskinpark, så den altid er blandt de mest moderne, velholdte og velkørende i Danmark.
  • Vi altid forsyner vores håndværkere og medarbejdere med det mest moderne udstyr på markedet, så de har de bedste forudsætninger for at levere topkvalitet i arbejdet – hver gang. Det betyder bl.a. at vi kan levere avancerede og detaljerede 3D grafikker over dit nye badeværelse mm.
  • Vi leverer omfattende dokumentation for vores arbejde, så du ikke betaler for en service, du ikke har fået. Ud over det er vi medlemmer af Dansk Byggeris Byg-Garanti ordning – det er din garanti for høj kvalitet.( skrives anderledes)
  • Vi sørger for at holde vores mandskab veluddannede og motiverede med kurser, efteruddannelse, et godt og sundt arbejdsmiljø og kammeratskab. Læs bl.a. vores 10 leveregler på vores søsterside

Et firma med store ambitioner og et stort hjerte

Vores medarbejdere holder hjulene kørende alle ugens dage – døgnet rundt. En bedrift der kun lader sig gøre, fordi alle i firmaet er topmotiverede og deler den samme følelse af at bidrage til noget stort og ambitiøst. For det er ikke nogen hemmelighed, at vi har store ambitioner. Og derfor kræver det, at alle yder 100 % – hver dag.

Vores ambitioner er nemlig, at:

  • Vi vil være de bedste i branchen
  • Vi vil være den rollemodel, som lignende virksomheder ser op til
  • Vi vil være DIN foretrukne leverandør håndværks- og byggeriydelser

P.G. & Søns værdier

Ambitioner i den størrelsesorden indfrier naturligvis ikke sig selv. Det er en løbende proces, hvor vi hele tiden kommer vores mål nærmere ved at lytte til vores kunders ønsker; ved at udvikle de rigtige produkter og ved fortsat at forbedre vores services. I praksis betyder det, at:

Ring til os allerede i dag på tlf. 20 94 02 22 og indhent et tilbud eller få gratis rådgivning fra vores dygtige medarbejdere. Vi er klar til at hjælpe dig – døgnet rundt.
20940222