Bliv ringet op

Skriv her og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Få førsteklasses VVS arbejde

P.G. & Søn ApS leverer VVS arbejde med fokus på stor kvalitet, grundighed og upåklagelig service.

Vi har faguddannede VVS-montører i staben, der arbejder med det mest moderne og professionelle udstyr, og dygtige samarbejdspartnere. Vi kan derfor påtage os alle opgaver (store som små), og vi rykker ud med øjeblikkeligt varsel, hvis du har brug for akut hjælp.

Dygtige samarbejdspartnere

Vi bryster os gerne af vores store alsidighed og brede kompetencefelt, men vi kender også vores egne grænser. Og eftersom vi altid forsøger at levere den højest mulige kvalitet i arbejdet, har vi allieret os med Engelgaard VVS-teknik, som er et højt specialiseret VVS-firma. De kan udføre nogle af de mere komplicerede opgaver som kræver mere specialiserede færdigheder.

Det er din garanti for førsteklasses VVS-arbejde hver gang – uanset opgavens karakter.

Vi rykker ud samme dag

Det er afgørende, at skader på VVS-installationer bliver repareret med det samme, før de udvikler sig til deciderede problemer. Det er derfor både billigere og nemmere for dig og os, hvis du kontakter os på tlf. 2094 0222, så snart dine VVS-installationer gør knuder.

Vi sørger for at rykke ud så hurtigt som muligt, når du ringer – uanset tidspunkt eller ugedag. Vi kan kontaktes døgnet rundt, og vi arbejder også i weekenden. I langt de fleste tilfælde kan vi rykke ud samme dag, du kontakter os.

Altid høj kvalitet og god service

Vi forsøger altid at levere den bedst tænkelige VVS-service. Derfor er du altid garanteret følgende, når du hyrer os til arbejdet:

Tilfredshed

Røg pakningen i din vandhane? Har du oplevet frostsprængninger på din udendørs vandhane? Ingen grund til panik. Vi skifter pakningen på din vandhane på få timer – og giver dig 5 års garanti til gengæld. Vi er desuden medlemmer af Dansk Byggeris byggarantiordning – det er din sikkerhed, hvis noget går galt.

Omhyggelighed

Tænker du stort? Planlægger du et helt nyt badeværelse (link til nyt badeværelse)? Vi kan levere hele entreprisen og hjælpe dig fra idé til finish. Opgavens omfang og kompleksitet er sådan set underordnet. Vi udfører alle opgaver – store som små – med den samme professionelle dygtighed, effektivitet og entusiasme. Og vores VVS-folk er ikke akkord-lønnede, så de har god tid til at arbejde omhyggeligt.

Erfaring

Vi har mange års erfaring i VVS-branchen. Det sikrer en generel høj kvalitet i arbejdet, men vi bryder os ikke om at hvile på erfaringen. Derfor sørger vi hele tiden for at videreuddanne vores VVS-specialister og koordinatorer, så de altid er up-to-date med den nyeste viden.

Få et uforpligtende tilbud på dit VVS-arbejde

Vi er altid klar til at rykke ud, når du har brug for professionelt VVS-arbejde.

Vi kan kontaktes døgnet rundt på tlf. 20 94 02 22, hvis du har brug for råd og vejledning vedr. vores VVS-service, eller har brug for akut hjælp. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular.
20940222